Friday, 14 October 2011

~SelAluNya koNtra~

Benda ni aku nak cerita pasal relation between boys &girls..hurmm..aku rasa korang pun selalu nampk bnda ni jadi kan..kadang2 weird,..bila dah banyak jadi..rasa cam "normal lah tu"..nak baca cerita ni..korang kena anggap diri korang tu single dlu..baru ad feel jeles tu..actually,biasa kalau kita jalan2..sure akan nampk partner yang kontra biasanya kita nampk luaran mereka lah..kadang2 boy hensem makwe x kena,kadang2 girls pretty boy plk x kena..betul x? mna yang single nampk mesti jeles je kan..panas je mata..:D rasa nak tibai je mamt ad awek lawa..pastu rampas awek dia..hahahaha 3:D*
 (gila jahat)
dulu aku pun x puas hati dengan benda ni,tapi sekarang ianya dah jadi normal bagi aku,.sebab korang kena accept benda ni,it's a norm, Allah cipta semua untuk kita berpasangan,kalau x ada mugkin itu dah takdirnya.contoh senang "shoes must be left n right" x kan ad right & right,sape nak pakai..so,bermaksud ianya saling sepadan dan mencukupi sifatnya antara dua tu (faham?).
lagi satu,padangan dan selera korang pun x sma kan,ad ynag pndang dia ni hensem,ad yang x,so jgan lah amik hati klau ad laki yang kena reject wlaupun rasa diri dia hensem,sebb pandangn setiap perempuan berbeza.,muka x jadi modalnya der kalau ko ngaji pun gagap,solat pun gongak2. *same goes to girls jugak*
aku rasa ni padangan aku..kalau ad nk tmbh ke..comment lah,klau ad silap mintk ampun..:D peace! 

1 comment: